29. nov. 2017
Af Lisbeth Grube

Andrea vinder Den store bagedyst 2017: Sådan fejrede hun det

Det blev 51-årige Andrea, der løb med bagedyst-trofæet 2017
Det blev 51-årige Andrea, der løb med bagedyst-trofæet 2017
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Efter en spændende finale vandt 51-årige Andrea Søllested årets udgave af Den store bagedyst.

Så blev spændingen udløst i ”Den store bagedyst” – og det blev 51-årige Andrea Søllested fra Næstved, som vandt det eftertragtede trofæ i finalen mod Kirsten og Jesper.

- Jeg blev vildt overrasket og glad. Det var en total ud-af-kroppen-oplevelse og et fuldstændig surrealistisk øjeblik. Jeg kiggede ind i øjnene på Timm Vladimir, da han stod med trofæet, og så husker jeg ikke så meget mere, siger Andrea til BILLED-BLADET.

- For mig bestod succesen i at have nået finalen, for det betød, at jeg havde fået det hele med, siger Andrea, der til daglig arbejder som teaterskrædder og illustrator.

Familien med som støtte

En stor del af familien var med i Jylland til finalen, og sejren blev kronet med et usædvanligt besøg i selskab med manden Klaus.

- På vej tilbage over Fyn gik det op for mig, at jeg ikke havde fået mad siden klokken syv om morgenen, for det havde jeg glemt!

- Så Klaus og jeg endte med at køre ind på McDonalds i Nyborg - og jeg spiser ellers aldrig junkfood! Men vi havde en fest, ler Andrea, som efter kåringen på TV onsdag aften blev fejret af familie og venner hjemme i Næstved.

Kom med hjem til bagedyst-vinderen Andrea i næste uge i BILLED-BLADET.

Få et gensyn med alle bagedyst-deltagerne fra dette års "Den store bagedyst" herunder:

Galleri: Den store bagedyst 2017

Læs mere om: