Andrea vinder Den store bagedyst 2017: Sådan fejrede hun det

Det blev 51-årige Andrea, der løb med bagedyst-trofæet 2017

Det blev 51-årige Andrea, der løb med bagedyst-trofæet 2017

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Efter en spændende finale vandt 51-årige Andrea Søllested årets udgave af Den store bagedyst.

Så blev spændingen udløst i ”Den store bagedyst” – og det blev 51-årige Andrea Søllested fra Næstved, som vandt det eftertragtede trofæ i finalen mod Kirsten og Jesper.

- Jeg blev vildt overrasket og glad. Det var en total ud-af-kroppen-oplevelse og et fuldstændig surrealistisk øjeblik. Jeg kiggede ind i øjnene på Timm Vladimir, da han stod med trofæet, og så husker jeg ikke så meget mere, siger Andrea til BILLED-BLADET.

- For mig bestod succesen i at have nået finalen, for det betød, at jeg havde fået det hele med, siger Andrea, der til daglig arbejder som teaterskrædder og illustrator.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Familien med som støtte

En stor del af familien var med i Jylland til finalen, og sejren blev kronet med et usædvanligt besøg i selskab med manden Klaus.

- På vej tilbage over Fyn gik det op for mig, at jeg ikke havde fået mad siden klokken syv om morgenen, for det havde jeg glemt!

- Så Klaus og jeg endte med at køre ind på McDonalds i Nyborg - og jeg spiser ellers aldrig junkfood! Men vi havde en fest, ler Andrea, som efter kåringen på TV onsdag aften blev fejret af familie og venner hjemme i Næstved.

Kom med hjem til bagedyst-vinderen Andrea i næste uge i BILLED-BLADET.

Få et gensyn med alle bagedyst-deltagerne fra dette års "Den store bagedyst" herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden