Lørdag, 10. april 2021 — af Laura Dalgård Hansen

Andreas fra Den store juniorbagedyst: Jeg vil aldrig glemme det

Andreas fra Den store juniorbagedyst
Andreas fra Den store juniorbagedyst
Foto: DR og Carsten Mol
Andreas er ude af "Den store juniorbagedyst", men han har fået en oplevelse for livet.

Lørdag aften var de seje børn fra ”Den store juniorbagedyst” tilbage i teltet på Clausholm Slot, hvor udfordringen stod på flødeboller og kagemænd- og koner.

Emma blev kåret som ugens mesterbager, mens Andreas måtte se sig slået på stregen.

Andreas: Man bliver lidt tom indeni

- Det har været en megastor oplevelse, og jeg har fået de bedste venner. De er alle sammen så søde, og det er noget, jeg aldrig vil glemme, fortæller den 12-årige bagestjerne fra Nr. Nebel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Andreas har altid set ”Den store bagedyst”, og det har længe været en drøm for ham at være med i konkurrencen. Derfor var han også ærgerlig over, at han ikke nåede hele vejen til finalen.

- Jeg var selvfølgelig mega ked af det. Man bliver også lidt tom indeni, men det er stadig den fedeste oplevelse, fortæller Andreas, der havde på fornemmelsen, hvor det bar hen.

- Selvfølgelig var der et lille håb, men på en måde vidste man det godt. Det var ærgerligt, for i programmet før var man ved at få mesterbagerforklædet, og i det næste ryger man ud.

Det var i mesterværksudfordringen, at Andreas fik store problemer, for han nåede ikke helt i mål med sin finish.

- Min kagemand er jeg ikke stolt af. Jeg troede, jeg havde lang tid, og så gjorde jeg det for langsomt, og så var jeg presset til sidst, forklarer han.

Andreas har dog ikke mistet modet af den grund. Tværtimod bager han endnu mere i dag, end han gjorde før han var med i ”Den store juniorbagedyst”.

Galleri: Den store juniorbagedyst 2021

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden