Torsdag, 13. maj 2021 — af Karina Didriksen

Andreas Mogensen om Josefine Høgh: Derfor passer vi godt sammen

Andreas Mogensen og Josefine Høgh.
Andreas Mogensen og Josefine Høgh.
Foto: Peter Refsgaard/DR
Rumhelten Andreas Mogensen er glad for, at han fik Josefine Høgh som makker i ”Høgh og astronauten” på DR1.

Astronauten Andreas Mogensen bor til daglig i USA med sin familie, men han rejste hjem til Danmark for at optage DR1-programmet ”Høgh og astronauten”.

Her fik han sportsværten Josefine Høgh som makker i en række udfordringer, hvor de skulle teste, hvad deres kroppe er i stand til.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var rigtig sjovt, hun er jo utrolig skarp og dygtig. Men der kom også en uformel konkurrence mellem os, som bare var for sjov og var med til at presse os og gøre det lidt mere spændende, fortæller Andreas Mogensen til BILLED-BLADET.

Imponeret over Josefine

44-årige Andreas Mogensen er glad for, at han fik Josefine Høgh som makker i programmet, hvor de blev presset både fysisk og psykisk.

- Vi var gode til at støtte op om hinanden, for det handler det jo også meget om – at man kan bakke hinanden op og støtte hinanden, når man bliver udfordret. Det var hun rigtig god til, og jeg synes, at vi fungerede rigtig godt sammen som par, konstaterer rumhelten.

Han roser Josefine Høgh til skyerne for sin præstation.

- Hun klarede det fantastisk godt. Jeg var meget imponeret over, hvor dygtig hun var. Det kræver også meget at være på fjernsyn og skulle holde hovedet koldt og samtidig have overskud til at reagere prompte på uventede ting. Det er mange af de samme kvaliteter, man skal bruge som astronaut, forklarer Andreas Mogensen.

”Høgh og astronauten” sendes på DR1 hver onsdag kl. 20.00.

Foto: Mads Astrup/DR

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden