29. maj. 2011
Af af Liz Rørsig

Anja Fonseca er nyforelsket

Anja Fonseca
Anja Fonseca
Foto: Lars Laursen
Lige nu er TV-værten Anja Fonsecas liv dejligt med ny kæreste og sjovt job.

- Jeg er en humørrytter og befinder mig der, hvor der er sjovt at være, fortæller Anja Fonseca.

Det betyder lige nu at være vejrvært på DR1, hvor hun til efteråret kan fejre femårs jubilæum. Den smukke vejrvært er slank som en ål og er én af de heldige, der synes, det er sjovt at dyrke sport og ikke en sur pligt.

- Jeg gør ingenting for at være sund og har skam masser af laster. Jeg fornægter ikke noget, for det gør bare tingene værre. Jeg dyrker sport, fordi det er sjovt. Hvis det var usundt, havde jeg gjort det alligevel. Sport giver meget selvtillid, hvis man kommer rigtigt ind i det, og for mig er det en leg.

Anja er også mor til Clara på fem år. Hun går i børnehave og skal i skole til næste år.

- Clara er januarbarn, så hun var lige på vippen til at skulle i skole her til sommer. Da hun er enebarn, synes jeg, at hun skal have lov til at være barn.

Alenemor og nyforelsket

Anja har Clara med John, som hun blev skilt fra for halvandet år siden. Han bor også i Hillerød.

- Jeg arbejder typisk alt, hvad jeg overhovedet kan i den uge, hvor jeg ikke har Clara. Til gengæld prøver jeg at have fri så meget som muligt, når jeg er sammen med hende. Det kører fint,

Og hun løfter en flig af sløret for, hvorfor foråret, solen og hverdagen har fået et ekstra lille pift. Hun har nemlig fået en kæreste.

- Det er forholdsvis nyt, men dejligt. Vi er jævnaldrende, han er glad for sport og musik. Resten holder jeg for mig selv, smiler Anja, der endnu ikke har sommerferieplanerne helt på plads.

Læs mere om: