Torsdag, 3. marts 2016 — af John Lautrup

Anja Fonseca: Jeg havde glemt baby-rutinerne

Anja Fonseca
Anja Fonseca med Hannah på godt to måneder
Foto: Hanne Juul
Anja Fonseca, vejrvært på DR1, er på barsel med Hannah 10 år efter at hun blev mor til Clara.

Anja Fonseca, 38 år, opdagede, at hun stort set havde glemt at være spædbarnsmor, efter at hun 2. juledag fødte lille Hannah.

- Den dér fornemmelse af at have et lille barn... hvordan hulen er det nu lige, man gør? Men når man bliver mor for anden gang, er man selvfølgelig ikke helt så panikslagen. Og det er jo den samme trummerum. Alt handler om behovsdækning. Man skal bare være der for hende. Nusse hende, skifte bleer og kysse, alt hvad man kan, siger DR-vejrværten, der er på barsel frem til august.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Anja Fonseca er i forvejen mor til Clara, 10 år, som hun har med sin eks-mand, den tidligere professionelle cykelrytter, John Carlsen.

Sverigessvøbet – strikkeopskrift på babysvøb – se mere her

Faderen til Hannah hedder Mikkel Lauritzen. Han er 32 år og kommunikationsrådgiver. Ham mødte hun til en sommerfest på DR Nyheder i 2014.

- Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle have en kæreste, der er yngre end mig selv, siger Anja Fonseca, som du kan læse et stort interview med i BILLED BLADET nr. 9, der udkom 3. marts.

Heri fortæller hun om aldersforskellen til kæresten, om rollen som mor og om sin årelange og vundne kamp mod spiseforstyrrelsen, bulimi.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden