Anna fra Den anden verden: Her har du set hende før

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Fanny Leander Bornedal, har på trods af sin unge alder, allerede et par roller på CV’et. Hun har før medvirket i en dramaserie på DR, som skabte store overskrifter.

Lige nu følger mange familier med i DR’s nye skud på julekalenderstammen ”Den anden verden”. Heri spiller Fanny Leander Bornedal Anna, en af de to tvillingesøstre, som julekalenderen drejer sig om. Men det er ikke den eneste DR-produktion, som hun har bevæget sig i.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

I 2014 havde DR premiere på den meget omtalte serie af Ole Bornedal ”1864”. Dengang var serien den hidtil dyreste tv-produktion i Danmark med et beløb på 173 millioner kroner. Her spillede Fanny Leander Bornedal rollen som den unge Inge,  som de to brødre i serien, Laust og Peter, begge forelsker sig i.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Fanny Leander Bornedal 
Foto: Per Arnesen

Fanny Leander Bornedal 

SE OGSÅ: Ole Bornedals TV-serie "1864" solgt til Storbritannien

En karismatisk familie

Udover sine roller i de to DR produktioner, har Fanny Leander Bornedal tidligere haft roller i ”Kærlighed på film” og ”Fri os fra det onde”. Hendes far, Ole Bornedal, har skrevet begge film og 1864, som Fanny Leander Bornedal har medvirket i.

Hendes mor er koreografen Vicky Leander. Parret var gift i 12 år og fik tre børn, heriblandt Fanny Leander Bornedal. 

LÆS OGSÅ: Den anden verden: Se hvem moderen fra julekalenderen er gift med

Det store gennembrud

Selvom Fanny Leander har haft en del roller allerede, så håber hun på, at hendes rolle som Anna i ”Den anden verden” giver endnu mere skub i karrieren.

- Det er jo helt klart med til at skyde noget stort i gang for mig, fordi det er så stort. Det her er en af de fedeste måder, jeg kan starte min karriere på, fortæller Fanny Leander Bornedal. 

 
Foto: Jesper Tøffner

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden