Anna Lin er ny vært på Kender du typen? Derfor er jeg så nervøs

Anna Lin.

Anna Lin.

Foto: Lars H. Laursen
DR-værten Anna Lin står i spidsen for den nye sæson af ”Kender du typen?”, og det er med sommerfugle i maven, at programmet nu har premiere.

Lige siden Anna Lin var barn, har hun fulgt med i ”Kender du typen?” på DR1, og nu har hun selv fået værtstjansen på det populære DR1-program.

Siden 2012 har Mads Steffensen haft værtsrollen, og derfor er det også med sommerfugle i maven, at premieredagen nu er kommet.

- Jeg er helt vildt nervøs! Jeg håber, at folk kan lide mig, og det, tror jeg, er en meget menneskelig ting. Men jeg har det ikke som mål i livet, at alle skal kunne lide mig, siger Anna Lin til BILLED-BLADET og fortsætter:

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Så jeg er nervøs for, at ingen kan lide mig, men jeg håber, at dem, som kan lide mig, stadig synes, at programmet er godt. Og programmet handler jo ikke om mig på nogen måde. 

Skal fejre værtsrollen

Anna Lin fylder 25 år torsdag den 1. juli – dagen efter sæsonpremieren.

- Jeg skal fejre, at jeg er blevet vært på ”Kender du typen?”. På torsdag, når jeg har fødselsdag, kommer min veninder hjem til mig, og så skal vi se første afsnit, og så tager vi i Tivoli bagefter, fortæller en glad Anna Lin og tilføjer:

- Jeg glæder mig mere til, at der er premiere på ”Kender du typen?”, end at jeg skal i fjernsynet!

Den nye sæson af ”Kender du typen?” har premiere på DR1 onsdag d. 30. juni kl. 20.00.

Andet afsnit bliver først sendt to uger efter, fordi DR i uge 27 viser semifinalen i EM i fodbold.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden