Anna Lin er ny vært på Kender du typen? Sådan fik jeg jobbet

Anna Lin.

Anna Lin.

Foto: Lars H. Laursen
DR-værten Anna Lin er glad for, at hun landede værtsrollen på ”Kender du typen?”.

Anna Lin har fulgt med i ”Kender du typen?”, siden hun var barn, men hun havde aldrig drømt om, at hun en dag selv ville blive vært på programmet.

Det er hun så blevet nu – i en alder af kun 25 år. Hun har erstattet Mads Steffensen, som havde værtsrollen i knap 10 år.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Anna Lin har været på DR i fire år, hvor hun især har lavet programmer til DR Ultra, og hun fortæller til BILLED-BLADET, hvordan hun landede værtsrollen på ”Kender du typen?”.

Foto: Karsten Korsager Mud.

Følte sig tryg

- Jeg blev inviteret til casting. Det var en miniudgave af programmet, hvor jeg skulle gå rundt med Anne og Flemming og spørge ind til køleskab og livret, fortæller Anna Lin og fortætter:

- De var bare så søde, at jeg følte mig tryg lige med det samme.

Hun taler om eksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup, som gjorde det til en fornøjelse for hende at være til casting. Hun var ikke den eneste, men valget faldt i sidste ende på Anna Lin.

- Jeg tænkte, at jeg lige så godt bare kunne være mig selv, for jeg troede ikke, de vidste, hvad de ledte efter. Det gav pote, for det var det, de syntes, var det rigtige match, fortæller Anna Lin. 

I BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag d. 15. juli, kan du læse et stort interview med Anna Lin og se billeder af, hvordan hun selv bor.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden