6. feb. 2013
Af af Alexandra Bergman

Anna og Lusanda er helt klar til X Factor-liveshows

Anne Linnet
Anne Linnet er som en mor for os, fortæller de to 16-årige "X Factor"-deltagere.
Foto: DR/Agnete Schlichtkrull
"X Factor"-gruppen Anna og Lusanda glæder sig til liveshowet på fredag.

Onsdag eftermiddag blev der afholdt pressemøde i DR byen for finalisterne i "X Factor".

Her fik BILLED-BLADET lejlighed til at hilse på de spændte deltagere, der om få dage skal stå på scenen og optræde live for første gang.

Forventningerne er naturligvis store og alle deltagerne samt dommerne glæder sig til den store debut på fredag.

De to 16-årige piger Anna og Lusanda virkede ved dagens pressemøde meget glade og veloplagte, og begge ser frem til at stå på scenen på fredag og fyrre den af for hele Danmark.

- Jeg glæder mig til endelig at stå på en rigtig scene foran et livepublikum, fortæller Anna, der til dagligt bor i Sydhavnen i København, men nu er flyttet ind sammen med Lusanda i en "X Factor"-lejlighed.

Som en ekstra bonus har "X Factor" bundet de to piger sammen i et venskab der vokser dag for dag, også selvom Anna ind imellem skal holde Lusanda i ørene, når det roder lidt for meget i lejligheden.

Begge piger er glade for at have Anne Linnet som deres coach og ser hende faktisk lidt som en mor der beskytter og beroliger dem under hele "X Factor"-processen.

Til pressemødet fortalte Anne Linnet, at hun bare var så glad for Anna og Lusanda, og den garvede musiker synes de er så søde.

På fredag til live-showet skal Anna og Lusanda optræde med Emeli Sandés nummer "My kind of love".

Læs mere om: