13. feb. 2015
Af dkeditorial

Anne Glads nye partner i Kender du typen fundet

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/45887.jpg
Bjarne Bergius Hermansen/DR
Kender du typens Christian Grau bliver afløst af Flemming Møldrup, der er partner i et kommunikationsbureau.

Livstilsekspert Anne Glad får ny partner i DR-programmet "Kender du typen". Det bliver Flemming Møldrup, der afløser Christian Grau, der har valgt at forlade programmet.

- Jeg interesserer mig først og fremmest for mennesker. Jeg har en særlig kærlighed til det skæve og det modige og til mennesker, der tør tage chancer, siger Flemming Møldrup i en pressemeddelelse fra DR.

Pirrer nysgerrigheden

Flemming Møldrup har 18 års erfaring fra reklamebranchen, og til dagligt er han partner i kommunikationsbureauet Grizzly, hvor han rådgiver virksomheder om, hvordan de kan engagere sig i samfundet og gøre en relevant og positiv forskel i folks liv, skriver DR.

Den nye sæson af "Kender du typen" begynder på DR1 mandag den 23. februar med Mads Steffensen som vært igen. Og den nye livsstilsekspert er spændt på sin TV-debut.

- Jeg glæder mig til at komme rundt i landet og besøge en masse hjem og mennesker. Det pirrer min nysgerrighed, og det er fascinerende at se, hvor forskelligt vi bor. Selvom vi alle kan gøres til segmenter, er der stadig virkelig stor forskel på os, siger Flemming Møldrup.

LÆS OGSÅ: Christian Grau forlader Kender du typen

Læs mere om: