Anne Hjernøe: Her skal du tage hen i Spanien

Anne Hjernøe

Anne Hjernøe

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Spanien er blevet støvet af som rejsemål. Det er slut med grisefester, og de kendte elsker landet.

TV- og radiovært Adam Duvå Hall og Anne Hjernøe - kendt fra "Anne-mad" - er to af de kendte danskere, der har tabt deres hjerter til Spanien.

- Jeg var på Mallorca for første gang i sommer med min kæreste og vores lille søn, fortæller TV-værten Adam Duvå Hall.

- Vi havde aldrig været der før, mest på grund af Mallorcas gamle ry med grisefester osv. Men efterhånden havde jeg hørt så meget godt fra folk, jeg deler smag med, at jeg foreslog min kæreste, at vi skulle tage derned.

Adam Duvå Hall og Sonny
Foto: Privat

Adam Duvå Hall og Sonny

Familien boede i en ombygget herregård og tog på små ture rundt omkring på øen, i et tempo, der passede til lille Sonnys sovevaner.

- Det var virkelig en god ferie, og det passede perfekt til vores behov. Vi havde bestilt halvpension, så vi var sikre på, at vi ikke skulle drøne rundt og fikse aftensmad, når vores søn blev sulten om aftenen, og det fungerede rigtig godt, siger Adam Duvå Hall.

- Vi kørte rundt til forskellige strande, og den bedste var helt klart Es Trenc, siger TV-værten, der også fremhæver den lille fiskerby Andratx som udflugtsmål.

- Men der er masser af små, hyggelige byer, man kan opleve, og det er fedt at køre i bjergene, siger han.

Også TV-værten Anne Hjernøe er begejstret for Spanien. Især Andalusien har en særlig plads i hendes hjerte, og hun er kommet der fast gennem de seneste 20 år. Hun bor som regel i den lille by Jimena de la Frontera, der ligger i bjergene.

- Jeg bor som regel på Hostel el Anon (http://www.hostalanon.com/), som er ejet af en engelsk kvinde, og som består af en masse små byhuse, der er bygget sammen, siger hun.

Anne Hjernøes yndlingsby i Andalusien er dog Malaga.

- Der er rigtig hyggeligt og masser af stemning. De fleste turister tager hjem på deres hotel andetsteds på solkysten, så om aftenen har man byen næsten for sig selv. Byen ligger lige ved havet, og tager man østpå i byen langs stranden, har man en perlerække af gode fiskerestauranter, hvor der aldrig er nogen turister, siger hun.

Har du også fået lyst til en tur til Spanien, så besøg det nye rejsesite Mad og Rejser her. Her kan du booke din næste Spaniens ferie og få mere inspiration til hoteller, oplevelser og mad.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden