30. mar. 2021
Af Karina Didriksen

Anne Louise Hassing fulgte sin drøm: Jeg var en mønsterbryder

Anne Louise Hassing.
Anne Louise Hassing.
Foto: Peter Grosen
”Badehotellet”-stjernen Anne Louise Hassing, som kan opleves i DR-programmet ”Den store premiere”, har altid haft en god fantasi.

Anne Louise Hassing er vokset op i Horsens som datter af en overlæge og en børnetandlæge, og hun var den første i familien, som valgte en skuespilkarriere.

- Min bedstemor er nok den, der kommer tættest på. Hun var meget musikalsk og sang, så min mor har sagt, at det nok er hende, jeg har det efter, fortæller ”Badehotellet”-stjernen til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Jeg kommer jo fra en meget akademisk familie, så det lå på ingen måde i kortene, at jeg skulle være skuespiller. Jeg var en mønsterbryder.

Klædte sig ud

Anne Louise Hassing kan hver tirsdag opleves i DR1-programmet ”Den store premiere”, hvor hun skal lære Manu Sareen at spille skuespil, og hun er glad for, at hun fulgte sin drøm.

- Min mor har fortalt, at jeg, fra jeg var helt lille, har sagt, at jeg vil være skuespiller. Jeg underholdt hele restauranten, når vi var ude og spise, men jeg var også enebarn, så jeg kan huske, at jeg havde et meget rigt fantasiunivers, lavede stemmer til mine bamser og klædte mig ud, fortæller Anne Louise Hassing og tilføjer:

- Men det var først, da jeg i 10. klasse spillede Gerda i ”Snedronningen”, at jeg kunne mærke, at det her, det ville jeg gerne lave. Det passer rigtig godt til mig at udtrykke mig på den her måde.

I BILLED-BLADET nr. 13, der er på gaden tirsdag den 30. marts, kan du læse et interview med Anne Louise Hassing.

Læs mere om: