7. apr. 2016
Af John Lautrup

Anne Louise Hassing: Jeg har ikke længere det samme ego

Anne Louise Hassing
Anne Louise Hassing
Foto: Lars H. Laursen
Anne Louise Hassing, der lige nu kan genses i glansrollen som Ida i Krøniken, er ved at uddanne sig til en sideløbende karriere som hormonterapeut.

Anne Louise Hassing, 48 år, fortæller i et stort interview med BILLED BLADET i denne uge, at hun har nået et stadie i sit liv, hvor skuespil ikke længere er nok til at fylde hendes tilværelse.

Lægedatteren fra Horsens går i sin fars fodspor og er ved at uddanne sig til behandler som såkaldt komplementær hormonterapeut.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

– Jeg kan mærke, at jeg ikke længere har det ego og drive, jeg havde som yngre. Min trang til at være meget på er fadet lidt ud til fordel for en lyst til at gøre noget for andre og få dem til at blomstre, siger Anne Louise Hassing, som vi kender fra "Badehotellet" og i øjeblikket kan gense i hendes store folkelige gennembrud som Ida i "Krøniken".

LÆS OGSÅ: Krøniken gav Maibritt Saerens selvtillid

- Jeg har en helt anden ro i dag, fordi jeg simpelthen har oplevet så meget og levet min drøm ud. Jeg har virkelig lavet nogle fede ting. Ikke mange, mange film, men dem, jeg har været med i, har været fantastiske. Så jeg sidder ikke med en bitter, indebrændt fornemmelse af, at jeg ikke nåede, hvad jeg skulle, tilføjer hun.

Dermed ikke sagt, at hun dropper skuepillet. Tværtimod. Ganske vist har hun planer om at få sin egen klinik, men hun understreger, at hun ikke kan undvære sit fag og drømmer om at få store, markante kvinderoller på film.

SE BILLEDERNE: Kom med bag kulissen på sidste afsnit af "Badehotellet"

Komplementær hormonterapi baserer sig på principperne fra funktionel medicin, hvor man inddrager både lægevidenskaben og det alternative i behandlingen af især kvinder med problemer som stress, overvægt og overgangsalder.

Læs det store interview med Anne Louise Hassing i denne uges BILLED BLADET, hvori hun også fortæller om sit ægteskab med musikeren, Peter Hellemann, og sønnen, Mingus, der arbejder hårdt på at blive skuespiller ligesom sin mor.

Læs mere om: