Anne og Anders: Sådan mødte vi hinanden

Anders Agger og Anne Hjernøe. 

Anders Agger og Anne Hjernøe. 

Foto: Egon Rix/DR
Tv-parret Anne Hjernøe og Anders Agger har i mange år haft succes med deres ”Anne og Anders”-serie til DR, og nu kan man følge dem rundt i de nordiske lande.

Makkerparret Anne Hjernøe og Anders Agger har brugt sommeren på at rejse rundt i de nordiske lande og optage DR1-programmet ”Anne og Anders i Norden”.

Tv-kokken og journalisten har kendt hinanden i mange år og havde sidste år 10-års jubilæum som tv-duo.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Den første ”Anne og Anders”-serie handlede om danske badehoteller, og det var i den forbindelse, at det populære makkerpar blev født.

- Anders var faktisk den første, jeg foreslog. Når vi har krydset hinanden ved kaffeautomaten i DR, har jeg altid syntes, vi kunne grine ad de samme ting. Og så tænkte jeg, at Anders var dygtig til at lave tv. Det er en god kombination, at man har fælles humor, kan lide hinanden og respekterer den anden fagligt, har Anne Hjernøe tidligere udtalt til BILLED-BLADET.

Foto: DR

Det var en ny tid

56-årige Anders Agger er glad for, at han gik med til at lave det første DR-program tilbage i 2010, selv om det var lidt grænseoverskridende. 

- ”Anne og Anders” var første gang, at jeg stak hovedet ind i skærmen. Det var en ny tid for mig, at jeg skulle forholde mig til en form for offentlighed. Folk mener pludselig noget, og man skal kunne tåle, at nogen synes, man er en kæmpe spade, sagde Anders Agger sidste år til BILLED-BLADET.

Andet afsnit af ”Anne og Anders i Norden” sendes på DR1 søndag den 3. oktober kl. 20.00. Her går turen til nabolandet Sverige.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden