Anthon og Thor efter X Factor-exit: Vi glæder os til at fyre den af i Herning

Citybois alias Anthon og Thor med mødrene Marianne og Ulla, der trofast har støttet sønnerne og været med i studiet til ”X Factor”

Citybois alias Anthon og Thor med mødrene Marianne og Ulla, der trofast har støttet sønnerne og været med i studiet til ”X Factor”

Foto: Birger Storm
Citybois røg ud af ”X Factor”, men det tager duoen pænt og ser frem til at give den gas i Jyske Bank BOXEN på fredag

- Vi er glade og også kede af det, for det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke kom i finalen i ”X Factor”. Men vi skal jo alligevel optræde i Herning og fyre den af på fredag. Det bliver ”nice”, sagde Anthon fra Citybois til BILLED-BLADET efter ”X Factor”-afgørelsen og duoens exit fra konkurrencen.

De to charmerende drenge, Anthon Edwards, 16, og Thor Farlov, 15, er gået direkte ind i mange pigehjerter, og som vanligt stod en hob af unge piger, der skreg af glæde uden for DR Byen inden programmets start. Men da afgørelsens time var kommet, blev der helt stille udenfor, og nogle af de trofaste fans begyndte at græde.

- Det er sindssygt, at så mange er dukket op – og nu græder de udenfor. Det er synd for pigerne. Vi er så taknemmelige for at have fået så mange fans. Det er noget af det fedeste at opleve, sagde Anthon.

Efter en hektisk periode glæder de sig begge til at slappe af.

- Vi skal ikke i byen, for det er vi ikke gamle nok til. Vi skal se ”Glamour” i TV, var de begge enige om. Især Thor, der tidligere på ugen kom til skade, da han kørte gocart og fik sit tørklæde i klemme, ser frem til at kunne pleje sig selv og de brandsår, han pådrog sig.

- Jeg har det fint nu, men jeg holdt et par hviledage i ugens løb. Det var første gang, jeg prøvede at køre gocart - og jeg synes, det var sjovt. Men jeg skal aldrig gøre det igen med tørklæde på. Det er helt sikkert, sagde Thor.

På fredag står Ivarsson, Bang & Neumann, Jógvan og Emilie Esther klar på scenen i Jyske Bank BOXEN i Herning til kamp om sejren i ”X Factor”. I finaleshowet optræder desuden Stine Bramsen, Ulige Numre, Julias Moon, Bjørnskov og OMI.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden