Torsdag, 27. marts 2014 - af Helle Skram de Fries

Anthony fra X Factor: Ingen penge til mors flybillet

Foto: Birger Storm
Der bliver ikke råd til, at Mariana Lopez kan se sin søn i finalen.

Mor Mariana har været i Danmark for at støtte sin søn i "X Fator", men søndag 16. marts fløj hun tilbage til Miami, hvor hun bor med Anthonys bror og søster.

Derfor var hun ikke til stede ved semifinalen, hvor Anthony fortalte BILLED-BLADET, at han ville prøve at samle penge ind, så hans mor kan komme og se ham i finalen, hvor Blachmans gruppe Anthony Jasmin håber at synge sig til sejr.

- Nej, det er ikke lykkedes at skaffe penge til en flybillet, mine lommer er helt tomme, fortalte Anthony Jasmin, da BILLED-BLADET mødte ham til torsdagens pressemøde før finalen.

Så med mindre, der er andre, der har tryllet en billet frem til mor Mariana, så vil hun ikke være i studiet til finalen i morgen aften.

- Men hun og resten af Anthonys familie vil helt sikkert heppe med fra Miami, lyder det fra Jasmin, og Anthony nikker ivrigt.

Lucys forældre kommer

Lucy Mardou, hvis forældre bor i Parkistan, fordi faren sørger for sikkerheden på den norske ambassade, tager flyveturen til Danmark for at heppe på deres talentfulde datter i morgen.

- Det vil være helt fantastisk at vinde, men jeg er allerede så glad og taknemmelig for at være nået så langt som til finalen, lyder meldingen fra Lucy Mardou før den store aften.

Den tredje finalist, Henriette Haubjerg, har hele 24 billetter at dele ud af til finalen i studie 5 i DR Byen.

- De skal bruges af min far, mor og søster - og så en masse venner og veninder, fortæller Henriette Haubjerg, der er super spændt på morgendagens finale.

- Jeg ved godt, jeg er tippet til at være den, der vil give pengene flest gange igen, hvis jeg vinder. Men nu har bookmakerne de sidste to gange sagt, at jeg røg ud - og det gjorde jeg altså ikke!

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden