16. maj. 2015
Af Luise Marie Bekker

Anti Social Media er klar til Eurovision

Anti Social Media
Anti Social Media
Foto: EBU
De fire unge mænd har øvet og øvet, og nu er både lyden, tøjet og koreografien klar, når de ved den første semifinale på tirsdag skal dyste om en plads i finalen ved Eurovision Song Contest 2015.

Drengene fra Anti Social Media ankom til Wien for fem dage siden, og nu de er klar til at repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest 2015.

Mest af alt hygger de sig under travlheden.

I går havde Philip, Emil, David og Nikolaj deres anden prøve på scenen i Wiener Stadthalle, og det gik som smurt. Det største problem har været at finde ud af, hvad forsangeren Philip skal have på, når det går løs på tirsdag, og derfor skiftede han tøj under prøverne.

- Vi tænkte, at det oprindelige outfit måske var for stramt, indelukket og for skole-slipse-dreng-agtigt. Vi vil gerne være lidt mere casual, så nu skulle vi prøve lidt forskellige jakker, fortalte Philip til dr.dk/grandprix lige efter prøverne.

Slet ikke nervøse

Inden de drog mod Østrig, fortalte de til BILLED-BLADET, at de slet ikke tænker over, at 200 millioner mennesker kigger på dem, når de går på scenen og synger "The Way You Are".

For de har jo spillet den sang over 100 gange! var begrundelsen.

Og selvom de nu er ankommet til Østrig og mødt deres modstandere, har det ikke ændret sig. Under pressemødet i går spurgte en reporter, der var kommet hele vejen fra Australien for at rapportere fra Eurovision Song Contest, hvordan drengene tackler presset.

- Med humor! Vi joker bare. For man kan jo godt komme til at lave fejl, lød svaret fra forsanger Philip.

Se med når Anti Social Media kæmper om en plads i finalen på tirsdag, når DR1 sender direkte fra den første semifinale klokken 21.00.

Læs mere om: