2. mar. 2014
Af af Helle Skram De Fries, Liz Rørsig og Henrik Salling

Arvingerne: Det sker i næste sæson

Skuespillerne fra "Arvingerne" glæder sig til at indspille den nye sæson i april.
Skuespillerne fra "Arvingerne" glæder sig til at indspille den nye sæson i april.
Foto: Birger Vogelius
DR's dramachef Piv Berenth lover kærlighed, drama og en ny baby i næste sæson af "Arvingern".

- Vi kan vente os mere drama, følelser, relationer, som opstår eller brydes, kærligheden dør et sted og blomstrer et andet sted. Og ja, det er rigtigt, at vi søger efter en baby, og så er det spændende at se, hvem der skal have barn, fortæller DR's dramachef Piv Bernth.

– Vi er super glade for succesen og havde ikke regnet med, at ”Arvingerne” skulle brage så meget igennem. Danskerne har taget serien til sig og levet sig ind i historien og karaktererne. Arvetemaet fylder meget alle vegne, og vi synes, det er sjovt, at vi har ramt et behov, som lå og lurede. Man kender ikke sin familie, før man har arvet sammen, som man siger. Arv handler mere om kærlighed og følelser end om penge. I april begynder vi på optagelserne til sæson nummer to, og det kan give sved på panden, for vi vil jo gerne gøre det lige så godt og måske endda bedre. Maya Ilsøe (seriens manuskriptforfatter, red.) har hovedhistorien klar, og de tre første afsnit er skrevet færdig, understreger Piv Bernth.

Seerne må væbne sig med tålmodighed, for de nye afsnit af den populære serie bliver først vist til januar 2015. Til gengæld har DR afløseren klar. Til efteråret kommer serien ”1864”, som vises i otte afsnit.

Læs mere om: