7. feb. 2017
Af Lene Skaarup

Bagedyst-Jesper skal endelig være far

Jesper Hemmingsen
Jesper Hemmingsen
Foto: Carsten Mol/DR
Jesper Hemmingsen fra sidste års "Den Store Bagedyst" afslører, at han og konen Malene - efter mere end tre års kamp - endelig skal være forældre til sommer.

I "Den Store Bagedyst" fortalte Jesper Hemmingsen om sin og konen Malenes drøm om at blive forældre, og efter godt tre år i fertilitetsbehandling kan parret nu endelig fortælle, at de skal være forældre til en lille pige til august.

Tidlig julegave

- Vi fandt ud af det lige før jul, så vi var selvfølgelig helt oppe at køre. Og vi så hende igen på scanning på min fødselsdag i januar. Det var så fantastisk, fortæller Jesper til BILLED-BLADET.

Jesper Hemmingsen delte den glædelige nyhed på Instagram med et sødt billede, som BILLED-BALDET har fået lov at bringe, af et par babysko til den kommende pige og ordene:

- Jeg har glædet mig ret meget til denne opdatering! Efter 3,5 års hård kamp er det fantastisk at kunne fortælle, at JEG SKAL VÆRE FAR til en lille pige til sommer. Tak af hele mit hjerte til verdens sejeste kone. Du er mit et og alt.

Babyskoene er klar til august.
Babyskoene er klar til august.
Foto: Privat

Parret bor på Amager med hunden Manfred, og de er allerede ved at gøre klar til familieforøgelsen i det lille hjem.

- Vi fandt ud af i går, at det er en pige, så vi tog direkte i Illum og tømte deres afdeling for babytøj. Det er slut med at købe køkkenting, for nu står indkøbene på babyudstyr, fortæller Jesper med et lille grin.

Vil du læse det allerførste nummer af BILLED-BLADET fra 1938? Se her hvordan!

Læs mere om: