Torsdag, 22. november 2018 — af Lisbeth Grube

Bagedyst-Jon skal arbejde for Timm Vladimir

Jon Edlund.
Jon Edlund.
Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
Jon Edlund, som har nået finalen i "Den store bagedyst", har planer om at blive lært op til at blive underviser i Timm Vladimirs Køkken.

Jon Edlund brænder igennem i ”Den store bagedyst” på DR1 - og nu tager den 25-årige lærerstuderende fra Aarhus hul på et nyt, stort kapitel. Jon har taget første skridt til et samarbejde med Timm Vladimir, som sidste år åbnede en afdeling af sit kursuskøkken, Timm Vladimirs Køkken, i Aarhus.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Jeg skal begynde at arbejde dér. Planen er, at jeg først skal være fluen på væggen og så læres op til at blive underviser, fortæller en begejstret Jon til BILLED-BLADET.

Han tog selv kontakt til Timm Vladimir, da de mødtes i bagedysten. Og efter optagelserne skrev Timm til Jon, som nu har været forbi kursuskøkkenet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jon laver egen virksomhed

I det hele taget vil Jon ud at sprede glæde ved mad og kager.

- Faktisk sidder jeg lige nu og er ved at oprette min egen virksomhed på nettet. Jeg vil ud at lave mad og kager og vil også gerne undervise og holde kurser. Til sommer er jeg uddannet lærer, så jeg jonglerer med de her projekter samtidig med, at jeg gør min uddannelse færdig, siger han.

Læs alt om Jon og de andre finalister i ”Den store bagedyst” i BILLED-BLADET nr. 47, der er på gaden torsdag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden