16. jan. 2018
Af Majken Munk

Bagedyst-Rosa nomineret til sjov pris

Rosa Kildahl
Rosa Kildahl
Foto: Lars Horn
Den 60-årige bageentuast Rosa Kildahl, kendt fra ”Den store bagedyst”, er nomineret til en skæg pris ved årets ZULU Awards.

Rosa Kildahl fra ”Den store bagedyst” har om nogen taget danskerne med storm. Hun blev kendt som den vestjyske farmor, der intet vidste om kagebagning, før hun tilmeldte sig programmet.

Og man må sige, at hun den 60-årige humørbombe har fået styr på både glace, mousser og fondant efter sin medvirken i programmet.

Alle elsker Rosa Kildahl

Rosa Kildahl fra Glyngøre blev hurtig en seerfavorit i underholdningsprogrammet med sine ærlige udtalelser om egne præstationer, der bestemt lagde an til latter.

Og netop det er Rosa nu blevet hyldet for med en nominering i kategorien ”Det vi alle sammen grinte af” ved ZULU Awards 2018.

Om hun ender med at vifte ZULU-trofæet over hovedet afsløres, når ZULU Awards bliver sendt på TV 2 Zulu søndag den 4. februar.

Stort år for Rosa Kildahl

Foruden at blive Danmarkskendt for sin medvirken i ”Den store bagedyst”, så har 2017 også været et stort år for Rosa privat.

I oktober blev hun gift med sin kæreste gennem 12 år, Carsten, i Glyngøre Kirke. Det blev fejret i bedste stil, og den dygtige bager havde naturligvis selv kreeret bryllupskagen.

Læs mere om: