23. apr. 2016
Af Ken Richter

Bagedyst-Tobias spiller på skeer med Hansi Hinterseer

Tobias Hamann-Pedersen og Hansi Hinterseer.
Hansi Hinterseer og Tobias Hamann-Pedersen.
Foto: Mads Rosenkilde Svaneborg/DR/BILLED-BLADET
Tobias Hamann-Pedersen er klar med nye kager og oplevelser i "Bag verden - med Tobias" på DR. Det blev til et forrygende musikalsk møde med Hansi Hinterseer.

Tobias Hamann-Pedersen, der vandt "Den store bagedyst" for snart to år siden, har igen pakket rygsækken og er rejst ud i den store verden for at smage nye krydderier og bage sine egne kager.

Resultatet viser DR fra mandag 2. maj kl. 20.00 og de følgende fem mandage i den bedste sendetid.

Tobias møder Hansi

Første stop er Østrig, hvor Tobias møder slagerkongen Hansi Hinterseer og får lov at smage hans yndlingskage. De to finder dog også melodien sammen på anden vis, for Hansi lærer Tobias at spille med skeer. Det viser sig, at Tobais også har musikalsk talent, og Tobias holder takten, mens Hansi spiller på harmonika.

I de følgende programmer smager Tobias Hamann-Pedersen på fremmede og specielle råvarer i Bolivia, Belgien, Bali, Texas og Den Dominikanske Republik, og hver gang omsætter han sine oplevelser i én stor kage. Undervejs på sin smagsrejse prøver Tobias også at sniffe chokoladepulver og cykle på verdens farligste vej samt at lave flødeskumskager i tropevarme.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Læs mere om: