20. nov. 2015
Af af Juliane Olsen

Bagedyst-Tobias synger sin favorit-julesang

Tobias Hamann-Pedersen
Vinderen af "Den store bagedyst", Tobias Hamann Pedersen, viser sine sangtalenter på Facebook.
AOP
Det er ikke kun bagekunsten, Tobias Hamann-Pedersen dyrker – han kan faktisk også synge, hvilket han beviser på en ny Facebook-video.

Tobias Hamann-Pedersen, der sidste år vandt ”Den store bagedyst” på DR1, har ikke kun et stort talent for at bage. Faktisk kan også sagtens finde ud af at synge, hvilket han beviser i en ny video på Facebook, hvor han fremfører sin foretrukne julesang. - Flere af jer har spurgt, hvilken julesang Tobias bedst kan lide. Lyt med i videoen, hvor han synger og spiller sin yndlings-julesang, står der på Tobias Hamann-Pedersens officielle profil. LÆS MERE: "Bagedyst"-Tobias serverede julebag for børnene

Tobias blev overtalt

Det krævede dog lidt overtalelse, før det unge bagetalent kastede sig ud i sangen, men det fremgår også, at det ikke er umuligt, at han vil synge endnu en sang til ære for sine fans. I kommentarfeltet er det så muligt at foreslå hvilken en, der skal være tale om – se videoen her. Man kan heldigvis også se meget mere til Tobias Hamann-Pedersen i december, hvor han medvirker i "Smagen af et juleeventyr" på DR1. Her læser tre kendte danskere hver deres klassiske juleeventyr op, og efterfølgende fortolker Tobias Hamann-Pedersen det i en julekage.

Læs mere om: