2. nov. 2019
Af Lisbeth Grube

Bagedyst-værten Timm Vladimir: Sådan er min yndlingskage

Timm Vladimir
Timm Vladimir.
Foto: Birger Storm
Værten på ”Den store bagedyst”, Timm Vladimir, skal have fat i sin mor, hvis han skal sætte tænderne i det bedste bagværk.

Som så mange andre danskere sætter værten på ”Den store bagedyst”, Timm Vladimir, helst en kage i ovnen, så der er hjemmebag til familien, når ”Den store bagedyst” ruller over skærmen hver lørdag på DR1.

Men hvilken kage frembringer de allerbedste minder hos Timm?

- Min mors rabarber-crumble. Den laver hun altid oppe i sommerhuset, og hun sætter den altid lige i skabet. Den smager sindssygt godt!, siger Vladimir.

Bagedyst inden bytur

51-årige Timm har været vært på ”Den store bagedyst” i seks sæsoner, og han er ikke i tvivl om, hvad han sætter mest pris på som vært:

- Jeg er enormt stolt af at være en del af et tv-program, som samler på tværs af generationer. En million mennesker gør en dyd ud af at sætte sig ned og se noget så gammeldags som flow-tv. Sådan er jeg selv vokset op. Som lille sad jeg med mor, far, søster og nogle gange bedsteforældre og så tv lørdag aften, siger Timm Vladimir.

- Folk forbereder sig til bagedysten, bager kager og glæder sig. Jeg har mødt unge mennesker, der varmer op med bagedysten inden en bytur. De har en bagedystklub og spiller en lille ølpong, hver gang der bliver sagt "bag" eller noget andet. Det er da for vildt!

Læs meget mere om Timm Vladimir i BILLED-BLADET nr. 44, som er på gaden nu.

Læs mere om: