Lørdag, 28. november 2020 - af Stine Ramlyng

Bagedyst-vinder i sit livs krise under optagelserne

Annemette Voss.
Annemette Voss.
Foto: Krestine Havemann
Annemette Voss kunne i 2013 med et smil på læben hæve trofæet "Vinder af Den store bagedyst 2013". Men bag smilet gemte hun på alt andet end stor lykke.

Hun har udgivet mere end 15 kagebøger og fået spændende tv-opgaver efter at hun i 2013 stod tlibage som vinder af "Den store bagedyst", fordi hun gang på gang imponerede seere og dommere med det ene mesterværk efter det andet.

Men et er det smilende ansigt i offentligheden og noget andet er "bagsiden af medaljen". For den dygtige kageartist står nu frem og fortæller sin ærlige historie om angst, ensomhed, spiseforstyrrelse og selvmordstanker i denne uges BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skilsmisse midt i Den store bagedyst

Samtidig med den store succes i DR's bageeventyr kom det frem, at hun skulle skilles fra faren til hendes to små drenge. 

Beslutningen om skilsmissen blev taget præcis den aften i 2013, hvor første program af ”Den store bagedyst” kørte over skærmen. Så mens Annemette tog seerne med storm med sin vindende personlighed og imponerende kager, var hun i så dyb krise derhjemme, at det var en bedrift bare at smøre leverpostejsmadder til børnene.

Mit livs op- og nedtur på samme tid

– Det var mit livs optur og nedtur på én og samme tid. I det offentlige billede var jeg rigtig glad, og folk så mig som en succes. Men i virkeligheden havde jeg det hæsligt. Alt det, jeg havde baseret mit liv på, blev revet væk fra mig, fortæller Annemette Voss, 36, i interviewet i BILLED-BLADET.

I denne uges BILLED-BLADET Annemette Voss også ærligt om at have lidt af bulimi og angstanfald, og hvordan hun har tacklet det samtidig med at være i offentlighedens søgelys.

Kan du huske alle vinderne af "Den store bagedyst"? Ellers få lidt hjælp i galleriet herunder:

GALLERI: Vinderne af Den store bagedyst

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden