20. sep. 2017
Af Laura Dalgård Hansen

Bamse vender tilbage

Bamse
Foto: Michael Reick
Store som små kender Bamse og Kylling, og i en ny TV-film kan man glæde sig til et gensyn med alle de elskede karakterer fra den populære børneserie.

Det er 35-år siden, at danskerne første gang stiftede bekendtskab med Bamse og selvfølgelig Kylling, Ælling, Aske og Luna. Og siden da er mange danske børn blevet bekendte med dejlige Bamse og udtryk som ”tivertifald” og ”værsesgo”.

Til december kan fans af serien – store som små – glæde sig til igen at møde Bamse og alle hans venner.

Det originale hold er samlet

Hele det originale hold fra børneserien er gået sammen om at lave en TV-film om vores alle sammens gule ven, som bliver spillet af Søren Hauch-Fausbøll.

”Bamse møder den store verden” er titlen på den cirka 60 minutter lange film, som bliver sendt på DR Ramasjang til december.

- Med TV-filmen ønsker vi at give alle danskere på tværs af generationer en udvidet oplevelse i selskab med deres yndlingsfigurer fra Ramasjang, skriver DR i en pressemeddelelse.

Gensyn med de elskede figurer

Det bliver til et gensyn med de elskede figurer spillet af de originale skuespillere, men der er også plads til nye bekendtskaber. Bamse kommer således til at møde to nye figurer – Pandekagekonen og Danse-Alfen i den nye tv-film.

Men selvom nye karakterer blander sig, så kan vi alle godt glæde os til et gensyn med Bamse, som vi kender ham bedst.

- Skorstenen falder også ned, og det hele er, som det plejer – dog med overraskelser undervejs, lover holdet bag filmen.

Læs mere om: