30. okt. 2016
Af Majken Munk

Bedrag: Julie Grundtvig Wester - Lina er kold

Julie Grundtvig Wester
Julie Grundtvig Wester
Foto: Hanne Juul
Julie Grundtvig Wester spiller Nickys kæreste Lina i DR-serien ”Bedrag”. Og det er ikke kun Nicky, der er blevet mere hård i kanten, det samme er hun.

Nicky har efterhånden fået mere ansvar, og opgaverne han udfører, kan give ham meget højere fængselsstraffe, end de små rapserier han og Bimse lavede i første sæson.

Tidligere var Nickys kriminelle levevej et problem for Lina, men nu fører det penge med sig.

- Grådigheden vokser i Nicky. Han er begyndt at tage penge med hjem, og det kan godt være at Lina ikke synes, at det er fedt, det han laver. Men hun har fået det hus, hun altid har drømt om. Og hun har fået midler til sit barn, som hun altid har drømt om, fortæller Julie Grundtvig Wester.

Lina er hård

- I anden sæson tror jeg, at Lina er blevet mere kold, eller også er hun blevet mere opgivende. En blanding måske, griner skuespilleren.

For Lina er det i hvert fald familien, der kommer i første række, og det kan ifølge Julie Grundtvig Wester godt føre til, at hun ser igennem fingre med, hvad Nicky egentlig laver.

Det bliver spændende at følge, om Lina kan blive ved med at vende det blinde øje til Nickys eskalerende kriminelle livsstil.

LÆS MERE: Natalie Madueño fra "Bedrag": Derfor kan jeg godt lide Claudia

Læs mere om: