22. sep. 2016
Af Majken Munk

Bedrag: Solgt til udlandet inden premieren

Thomas Bo Larsen, Natalie Madueño og Esben Smed
Thomas Bo Larsen, Natalie Madueño og Esben Smed
Foto: Hanne Juul
Selvom ”Bedrag” sæson to først får premiere på søndag, er der allerede en stor interesse fra udlandet, hvor over syv lande har købt anden sæson.

Første sæson af DR dramaserien blev en kæmpe succes i udlandet, hvor specielt Storbritannien har vist ”Follow The Money”, som de kalder ”Bedrag”. Og igen har Storbritannien, samt mange andre lande allerede købt rettighederne til at vise anden sæson.

Men interessen strækker sig endnu længere end de otte lande, der allerede har købt rettighederne.

- Interessen er stor, og lige nu overvejer omkring 40 TV-stationer, om de skal vise ’Bedrag’. Det er TV-stationer fra hele verden, der har serien til gennemsyn – lige fra Latinamerika over Japan til europæiske lande, fortæller Helene Aurø fra DR Salg i DRs pressemeddelelse.

Skuespillerne kan også mærke interessen

Det er ikke kun public service kanalen, der kan mærke den store interesse. Seriens skuespillere kan også mærke, at de er blevet eftertragtet udenfor de danske grænser.

- Det har helt sikkert været godt for min karriere at være med i ”Bedrag” efter, at det er blevet vist i udlandet. Der har specielt været mange efterspørgsler fra England, hvor jeg allerede har været flere castings, fortæller Lucas Hansen, der spiller Bimse i den populære serie.

Der er muligvis også chance for at serien drager hele vejen til USA, men den amerikanske interesse er med tankerne om at lave en amerikansk version, ligesom der blev gjort med ”Forbrydelsen”.

Thomas Bo Larsen: Jeg vil gerne til udlandet

Læs mere om: