Søndag, 27. januar 2019 - af Karina Didriksen

Bedrag-stjernen Esben Smed: Måtte smide flere kilo til ny rolle

Esben Smed.
Esben Smed.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Mens skuespilleren Esben Smed kan opleves i rollen som Nicky i DR-serien ”Bedrag”, er han i fuld gang med at optage en ny film.

Rollen som den kriminelle Nicky i ”Bedrag” har sat skub i Esben Smeds karriere, og samtidig med at han kan ses i tredje sæson af DR-serien, har han travlt med at optage en ny dansk film.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Den 34-årige skuespiller har siden oktober været i gang med filmatiseringen af Puk Damsgårds bog ”Ser du månen, Daniel?”, sideløbende med optagelserne til DR’s søndagsdrama.

I filmen portrætterer Esben Smed den danske fotograf Daniel Rye, som i 2013 blev bortført og holdt som gidsel af terrorgruppen Islamisk Stat i 398 dage.

For at spille rollen måtte ”Bedrag”-stjernen ændre på sit udseende. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

I biografen til efteråret

- Jeg har skiftevis skullet tabe mig otte kilo for at filme ”Ser du månen, Daniel?” og derefter tage kiloene på igen for at filme ”Bedrag”, fortæller Esben Smed til dr.dk.

Da han i december var færdig med TV-serien, måtte han igen smide nogle kilo. Optagelserne til den danske film slutter nemlig først i slutningen af januar. 

”Ser du månen, Daniel?” forventes at få biografpremiere i september 2019, og indtil da kan Esben Smed ses i tredje sæson af ”Bedrag” hver søndag kl. 20.00 på DR1. 

Foto: Thomas Howalt Andersen/DR

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden