10. mar. 2019
Af Karina Didriksen

Bedrag-stjernen Thomas Hwan: Det ændrede mig totalt at blive far

Johanne Louise Schmidt og Thomas Hwan.
Johanne Louise Schmidt og Thomas Hwan.
Foto: Martin Høien
Skuespilleren Thomas Hwan er faldet til ro, efter at han og kæresten Johanne Louise Schmidt for to år siden blev forældre til datteren Allie.

Det var et stort vendepunkt i ”Bedrag”-stjernen Thomas Hwans liv, da han og skuespillerkæresten Johanne Louise Schmidt for to år siden blev forældre til datteren Allie.

- Det har fyldt ekstremt meget for mig at blive far. Det fyl­der pludselig alt, siger Thomas Hwan med et stort smil til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Jeg er faldet til ro, for jeg har vir­kelig været meget rastløs, både med at gå i byen og med at arbejde. Så det har været en 180 graders-ven­ding for mig at få et barn.

Et godt sted i livet

I modsætning til karakteren Alf i ”Bedrag”, der ikke ligefrem har held i kærlighed, så har 36-årige Thomas Hwan fundet lykken med kæreste og barn.

– Jeg føler, at jeg er et godt sted i mit liv, og jeg kan fak­tisk ikke huske, at det no­gensinde har været så godt, lyder det begejstret fra den nordjyske skuespiller.

Mere tid med datteren

Han har skruet lidt ned for arbejdstempoet, siden han i december optog den sidste scene som Alf i ”Bedrag”.

- Jeg har taget en masse fri lige nu for at være sam­men med min datter. Hun skal mærke, at hun har en far, der har tid om morgenen og om eftermiddagen. Jeg nyder virkelig, at vi kan være mere sammen nu, lyder det fra en glad Thomas Hwan.

Det endegyldigt sidste afsnit i sæson tre af ”Bedrag” vises søndag den 10. marts kl. 20.00 på DR1.

Læs mere om: