10. jan. 2016
Af John Lautrup

Bedrags Natalie Madueno: Jeg er grådig efter mad

Natalie Madueno
Natalie Madueno
Foto: Hanne Juul
Natalie Madueno er chefjuristen Claudia i DR-Dramas nye successerie "Bedrag", hvor grådighed spiller en afgørende rolle.

Natalie Madueno, 28 år, har som nyuddannet skuespiller fået sit livs chance i DR-Dramas nye seerhit "Bedrag". Seriens karakterer er alle grådige på et eller andet plan, og Natalie Madueno kender godt følelsen. Dog kun i det små.

- Jeg kan godt være grådig efter mad. Jeg elsker mad. Al mad. Og jeg kan rigtig godt lide at lave mad. Det er fantastisk at lave mad til andre , men jeg er også glad for bare at lave mad til mig selv, siger hun.

Al den mad kræver et modspil

- Jeg holder min krop i gang. Også fordi mit fag forlanger det. Derfor løber jeg, selv om jeg synes, det er dødkedeligt. Men det er vigtigt hele tiden at have en nulstillet krop, som er klar til at gå på arbejde med mig. Det handler om, at hvis jeg en dag pludselig skal spille én, der løber enormt meget, jamen, så skal jeg kunne det. Så jeg går også i fitnesscentret en gang imellem for at holde min krop sund, fortæller Natalie Madueno, der er grådig på et enkelt andet punkt. Sit arbejde.

- Jeg elsker det her fag. Jeg er så sulten efter at lave mere. Det er et fantastisk job. At jeg kan blive ved med at lave, hvad jeg laver, er mit største ønske, siger hun.

LÆS MERE: Bedrag solgt til udlandet

Læs mere om: