Søndag, 31. januar 2016 — af af John Lautrup

Bedrags Nikolaj Lie Kaas: Nu gælder det familien

Nikolaj Lie Kaas
Nikolaj Lie Kaas
Foto: Christian Geisnæs / DR
Mens Nikolaj Lie Kaas er en iskold forretningsmand i ”Bedrag”, er han en varm familiefar i privaten. Efter et travlt år har skuespilleren ryddet kalenderen for at betale lidt tilbage til sin kone og to døtre.

Mens Nikolaj Lie Kaas søndag efter søndag sveder for at holde styr på sine svindelnumre i rollen som Alexander Sødergren i DR’s ”Bedrag”, er der anderledes ro på skuespillerens hjemmefront. Han holder fri og nyder familielivet.

– Alt ligger stille her i starten af 2016. For første gang har jeg en fuldstændig åben kalender. Det er meget befriende. Det er et fedt sted at være, men også noget, man skal lære. At give slip. Men det er noget, som alle i min familie fortjener – også jeg selv. For ligesom at få gejsten tilbage, siger Nikolaj Lie Kaas, 42 år, der har den altdominerende rolle som finansskurk i DR’s dramahit ”Bedrag”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tid til familien

Han har haft et travlt 2015 med indspilning af to danske film og ”Bedrag”. Så nu står hans kone og to døtre for tur. Anne Langkilde, Esther og Gerda nyder i disse måneder et sjældent nært samvær med deres mand og far.

– Jeg vil jeg ganske enkelt bruge tid med min familie, siger Nikolaj Lie Kaas.

Tager ikke teaterroller

Kærligheden til Anne og børnene er også grunden til, at Nikolaj Lie Kaas efterhånden er en sjælden gæst på teaterscenerne.

– Min kone er ikke så vild med, at jeg laver teater, for så er jeg simpelthen ikke-eksisterende. Så er jeg væk. Det er vanvittigt hårdt at lave teater, man tænker konstant på sit projekt. Så er der lidt mere frihed i at lave film, siger Nikolaj Lie Kaas.

"Bedrag" kan ses søndag kl. 20 på DR1

Årets TV-GULD: Stem på dine TV-favoritter her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden