3. maj. 2013
Af Dorte Quist

Blachman går verden rundt

Thomas Blachman
Thomas Blachman
Foto: AOP
Blachmans TV-program med nøgne kvinder vækker stadig opsigt, og kritikken hagler ned over programmet fra mange udenlandske medier.

Det er ikke kun herhjemme, at Thomas Blachman, "X-Factor"-dommer og musiker, møder stærk kritik over sit TV-program med nøgne kvinder. Programmet er også begyndt at vække opsigt rundt omkring i verdenen.

Det er slet ikke hverdag at se et program hvor to midaldrende mænd sidder og betragter og kommenterer en nøgen kvinde. Store aviser som The Sun og Daily Mail i England samt New York Daily News i USA har skrevet om programmet – og ofte i meget kritiske vendinger, skriver Ekstra Bladet.

I Australien har Channel 9 kaldt Blachman en ”grim, skaldet mand” af de tre kvindelige værter, og showet blev endda kaldt ”verdens mest diskriminerende tv”. Og selv indisk TV har vist klip fra programmet, mens en vært fortalte, at det var sådanne ting, der blev vist på dansk TV.

Alle medier har dog også formidlet, at Blachmans program har vakt stor opsigt og kritik i Danmark, ligesom udlandet også har forstået, at Blachman selv mener, at han er et geni, skriver Ekstra Bladet.

Læs mere om: