15. aug. 2016
Af af Majken Munk

Blachman glad for at være tilbage

Thomas Blachman
Thomas Blachman
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Thomas Blachman har igen sagt ja til at være dommer i "X Factor" og er meget beæret over genvalget.

Igen er Blachman en del af dommertrioen i dette års "X Factor", som allerede starter sine første auditions i næste uge. Han er meget tilfreds over at være en del af et af DR's mest populære programmer.

- En ting er at se det, en anden ting er at være med til at lave det, og det synes jeg er et kæmpe privilegium. Det er sjovt og uforudsigeligt at lave det her program, fortalte han.

Blachman glad for kollegerne

Til hverdag arbejder Thomas Blachman meget alene, og oftest foregår det arbejde foran en skærm, derfor ser han meget frem til, at "X Factor" skal starte, for her er der endelig et arbejde, hvor der er kolleger at snakke med. Den nu efterhånden garvede dommer er glad for, at det igen i år er Mette Lindberg og Remee, som han skal dele dommerpulten med.

- De er gode kollegaer. Vi kender hinanden godt efterhånden, og vi ved godt, at man skal sætte barren højt. Man skal virkelig ramme den, sagde Blachman.

Programmet har været med til at udfordre Blachman, og det er en af grundene til, at han igen skal være en del af programmet. Han håber på, at der vil være mange talenter, som brænder for at skabe sig en musikalsk karriere, og som har lyst til at deltage i den nye sæson. Indtil videre har han ikke lagt en strategi for, hvordan han skal nå til finalen; han foretrækker at være mere impulsiv og fornemme om talentet er tilstede.

LÆS MERE: Da Blachman var med i Melodi Grand Prix

Læs mere om: