Søndag, 25. december 2022 - af Julie Nolsöe

Bliv helt klar til Den store Julebagedyst: Alt du skal vide om konkurrencen

Den store bagedyst
Den store bagedyst
Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
Snart løber Den store julebagedyst af stablen med deltagere fra bagedysten tidligere på året. Vinderne går videre til Den store nytårsbagedyst

En duft af kanel og andre krydderier fra julens univers vil sprede sig i bageteltet, når Den store julebagedyst sendes 1. juledag kl. 20.00 på DR.

Årets jule- og nytårsbagedyst bliver med de 10 deltagere fra årets bagedyst, som til forskel fra den store konkurrence her vil dyste i makkerpar.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Du kan se holdfordelingen herunder:

Manja og Nanna
Foto: DR
Amrinder og Klaus
Foto: DR
Susanne og Jasper
Foto: DR
Marc og Michelle
Foto: DR
Laura og Harald
Foto: DR

Der er dømt moderne jul, når årets 10 deltagere er hoppet i festlige julesweatre og nissehuer – og tilmed indisk festtøj – for at dyste i kunsten om at lave de allerbedste sprøde julesmåkager, fyldte chokolader og de smukkeste macarons-juletræer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De skal bruge alle deres talenter til mesterværket, når de kreerer moderne juledesserter, som ville kunne tage kampen op med den traditionelle risalamande.

Det er ikke kun dommerne, Markus og Katrine, der skal imponeres. Deltagerne får nemlig besøg i teltet af en internationalt anerkendt dessertkok med flere Michelin-restauranter på sit CV.

De tre bedste par i Den store julebagedyst går videre til nytårsprogrammet, som sendes på DR den 1. januar kl. 20.00.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden