Bonderøven bygger videre på sit hus

Bonderøven Frank Erichsen.

Bonderøven Frank Erichsen.

Foto: Peter Wath/DR
Bonderøven Frank Erichsen tager i aften hul på en ny sæson.

Bonderøven Frank Erichsen fra Djursland har foreløbig bygget på sit nye stuehus i fire år. I aften torsdag kl. 20 viser DR1 det første af 10 nye afsnit om Bonderøven, som dermed er i gang med sin 18. sæson med håndværker-TV fra Kastaniegården.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

I det første afsnit forsøger Frank sig med den svære kunst at kaste tyndt lerpuds opad i rundingen på stuehusets kviste. Det nye stuehus, som Frank har bygget helt fra bunden, er på 106 kvadratmeter plus en lille overetage, og det består af to soveværelser, et køkken, et badeværelse og et toilet.

Bonderøven henter inspiration i Nepal

Hvornår huset er færdigt, ved Frank ikke, men han har lovet seerne, at de nok skal få at se, når han flytter ind sammen med sin kone Theresa samt deres to børn, Johan og Alma på nu otte og seks år. Men byggeriet tager sin tid, for den driftige håndværker har hele tiden nye projekter, der også fanger hans interesse. Frank Erichsen er dog altid et år foran, fordi optagelserne til de nye afsnit er optaget for et år siden.

LÆS MERE: Bonderøvens hustru om familiens livsstil: - Vi er ikke ekstreme 

I løbet af de kommende afsnit tager Bonderøven også på en rejse til en primitiv landsby i Nepal, hvor han får nye ideer til sit projekt om at være selvforsynende hjemme på Kastaniegården. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden