13. aug. 2018
Af af

Bonderøven er tilbage: Jeg finder eventyret på min gård

Frank Erichsen alias Bonderøven
Frank Erichsen alias Bonderøven
Foto: DR
Venner og familie undrede sig, da en ung Frank Erichsen købte Kastanjegården. Men han har aldrig fortrudt.

Mandag den 13. august tager DR 1 hul på en helt ny sæson af "Bonderøven". Det vildt populære program, hvor Frank Erichsen inviterer indenfor på Kastanjegården, og vi kan følge hans og familiens hverdag i stort og småt. Programmet, der ikke bare er populært i Danmark, men over hele Skandinavien, havde premiere i 2007, og siden har vi fulgt de store forandringer, der er sket på Kastanjegården: Frank blev gift, to små børn kom til, huse blev revet ned, huse blev bygget, dyr blev købt, årstiderne skiftede.

Men da ”Bonderøven” havde premiere i 2007, havde Frank Erichsen ingen anelse om, at tilnavnet skulle følge ham i så mange år – for så havde han nok protesteret.

Troede ikke, det var en god idé

- Jeg havde aldrig valgt, at programmet skulle hedde ”Bonderøven”. Det havde jeg ikke sagt ja til. Du skal tænke på, at dengang, den titel blev præsenteret, vidste jeg ikke, om det var en specielt god idé.

- Det er otte programmer på DR2, der er jo ikke en kæft, der kommer til at se det alligevel. Det er fuldstændig ligegyldigt, hvad det hedder, fortalte Frank Erichsen tidligere i talkshowet ”Vi ses hos Clement” på DR2 til stor morskab for publikum.

Købte gården som 22-årig

Da Frank Erichsen som 22-årige købte Kastanjegården, var det til stor forundring blandt venner og familie, som mente, at han i så ung en alder hellere skulle rejse ud på eventyr end at købe en fast landejendom.

Men "Bonderøven" fortalte da også i talkshowet, at han finder eventyret ved arbejdet på Kastanjegården. Det er her, han går på opdagelser i alt, hvad han er passioneret omkring. Så købet af gården og den langsommere livsstil er absolut ikke noget, han fortryder.

Herunder kan du se et galleri med fotos fra årene, der er gået på Kastanjegården:

Galleri: Bonderøven

Læs mere om: