3. apr. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Bonderøven i nyt TV-program: Det skal han lave nu

Frank Erichsen
Frank Erichsen
Foto: Jesper Sunesen
Bonderøven Frank Erichsen skal medvirke i den nye programserie "Giv os naturen tilbage" på DR.

Siden 2008 og gennem 22 sæsoner har ”Bonderøven” Frank Erichsen vist danskerne, hvordan man kan leve et mere enkelt liv - blandt andet ved at udnytte naturens ressourcer.

Bonderøven med i ny programserie

Men nu kaster Bonderøven sig ud i et nyt projekt på DR, hvor naturen igen bliver omdrejningspunktet. Det sker i programmet "Giv os naturen tilbage", som i 2020 bliver en del af et stort naturtema på DR.

I programmet følger man gennem halvandet år Hjørring Kommune, som har en mission om at genskabe den vilde natur og generelt gøre kommunen til et smukkere sted. Dette projekt skal Frank Erichsen hjælpe på vej, og han skal være med til at give bud på, hvordan kommunen kan give den vilde natur de bedste betingelser.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Frank Erichsen skal inspirere borgerne

- Vi er meget glade for at kunne følge initiativet i Hjørring på nærmeste hold. I stedet for at se til har kommunen sat sig for at handle ved at engagere en hel by. Med inspiration fra Frank Erichsen skal borgerne forvandle haver, industrikvarterer, parker og landbrugsområderne i forsøget på at få den vilde natur tilbage.

- Om det lykkes at få engageret tilstrækkelige ressourcer til at gøre en forskel og om Hjørrings initiativ kan blive et forbillede for resten af Danmark, ser vi meget mere til i 2020, hvor programmerne sendes på DR1, siger redaktør Erling Groth.

Optagelserne til "Giv os naturen tilbage" begynder i april.

Se flere billeder af Bonderøven og familien i galleriet herunder.

Galleri: Bonderøven

Læs mere om: