Torsdag, 15. oktober 2015 — af af Ken Richter

Bonderøven - og søn - er tilbage

Sønnen Johan er efterhånden blevet en stor knægt - og han følger nysgerrigt med i alt, hvad farmand - Bonderøven - foretager sig på Kastanjegården.
Sønnen Johan er efterhånden blevet en stor knægt - og han følger nysgerrigt med i alt, hvad farmand - Bonderøven - foretager sig på Kastanjegården.
Foto: DR
I aften begynder en ny sæson på DR 1 med Frank Erichsen fra Kastaniegården på Djursland.

Når det første nye afsnit med Bonderøven torsdag kl. 20.30 er slut på DR1, kan seerne få gode råd og svar af Frank  Erichsen. Han sidder nemlig klar til at livechatte med seerne på dr. dk.

Det er 15. sæson, at Bonderøven inviterer med indenfor og udenfor på markerene ved sin gård ude på Djursland. Det hele begyndte for 10 år siden, og den nu 35-årige Frank, der fra begyndelsen var ungkarl, er siden blevet gift med Theresa, og de har fået børnene Johan og Alma, som nu er blevet syv og fem år gamle. Farmand Frank er naturligvis mest i fokus, men resten af familien deltager også på naturlig vis i de nye afsnit.

Bonderøven har sønnen med

I aften er Frank og Johan for eksempel i køkkenhaven, hvor far og søn smager på de store, røde boysenbær, og Frank har valgt, at de nye gæslinger skal gå i det flytbare voliere, så de kan spise græsset under frugttræerne. Det nye stuehus kalkes med det hjemmelavede kalk, og et nyt projekt sættes i gang, når der skal sys jernaldersandaler af skind.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden