19. jan. 2013
Af af Lisbeth Grube

Borgen-fans ønsker Sidse Babett Knudsen tilbage hos eks’en

Sidse Babett Knudsen
Sidse Babett Knudsen
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Selv i udlandet bliver Sidste Babett udspurgt af folk, der håber, at Birgitte Nyborg finder sammen med sin eksmand i ”Borgen”.

DRs successerie "Borgen" er nu solgt til hele 60 lande, og Sidse Babett Knudsen, der spiller hovedrollen som Birgitte Nyborg, mærker en voldsom interesse overalt, hvor hun kommer frem. Især ét spørgsmål bliver hun stillet igen og igen, efter hun i serien er blevet skilt fra sin mand spillet af Mikael Birkkjær:

- Nu har jeg været rundt at tale med folk fra forskellige lande, der holder af serien, og det er meget sjovt, at det første alle spørger mig om, er: "I finder sammen igen, ikke? Du og din mand? Han er ufattelig lækker!" De er fuldstændig vilde med Mikael Birkkjær, og vilde med os sammen. De vil bare gerne have, at vi finder sammen igen, siger Sidse Babett Knudsen til BT.

- Det er fascinerende, hvor romantisk folk i virkeligheden er anlagt. "Borgen" er en politisk serie med noget menneskeligt bag, men de vil meget gerne have, at kærlighedshistorien ender godt. Og det kan jeg selvfølgelig ikke afsløre på forhånd, siger hun.

Danske fans må i øvrigt vente en uge med at se, hvad der sker med Birgitte Nyborg i "Borgen". DR har nemlig valgt at droppe serien på søndag, fordi de danske håndboldherrer skal spille ottendedelsfinale på det tidspunkt.

Læs mere om: