Søndag, 27. marts 2022 - af Liz Rørsig

Borgen-stjernes store lykke: Sådan var det for Johanne Louise Schmidt at blive mor

Johanne Louise Schmidt

Johanne Louise Schmidt. 

Foto: Martin Høien
Johanne Louise Schmidt er lykkelig for at blive mor, men det har også været en omvæltning og en ny rolle, der skulle læres af skuespilleren.

Skuespillerparret Johanne Louise Schmidt og kæresten Thomas Hwan har datteren Allie på fem år.

Da Johanne, der er aktuel som statsminister Signe Kragh i DR1’s “Borgen”, blev mor, var det overvældende og lidt af en omvæltning. Det var en ny rolle, der skulle læres med et stort ansvar til følge. 

 

– Nu er vores datter blevet fem år, og man lærer at være forældre og stole på sin mavefornemmelse, fortæller Johanne Louise Schmidt til BILLED-BLADET. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Stor lykke

– Jeg er lykkelig for at blive mor, og kærligheden til sådan et lille menneske er ubeskrivelig – og helt særligt er det at mærke, hvor meget man betyder for hende, og at hun lytter til én, siger “Borgen”-stjernen. Johanne Louise Schmidt fortæller også, at Allie har lært hende at slippe al kontrol. 

– Man kan alligevel ikke kontrollere noget som helst. Tidligere har jeg været kontrolleret i forhold til tid, og nu handler det mere om at følge med strømmen. Jeg står mere ved mig selv og siger: Den måde jeg og vi gør det på, er helt rigtig, forklarer Johanne Louise Schmidt. 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden