Briterne er spændte på ny dansk TV-serie

Sidse Babett Knudsen.
Sidse Babett Knudsen.
Foto: Jesper Sunesen
Optagelserne til DR-serien ”1864” er i fuld gang, og i England glæder de sig til at se det historiske drama med blandt andre Sidse Babett Knudsen.

Hvad skete der egentligt ved Slaget ved Dybbøl i 1864, hvor Danmark og Tysklands kamp om Schleswig-Holstein nær havde skubbet England ud i en krise?

Det spørgsmål håber briterne tilsyneladende at finde svar på, når den danske TV-serie ”1864” får premiere i 2014, skriver avisen The Independent ifølge tvtid.dk.

- For alle dem, der stadig undrer sig over Schleswig-Holstein-spørgsmålet, kommer hjælpen endelig fra ganske uventet side: Dansk stats-tv, skriver avisen.

Det er dog ikke kun den historiske vinkel, der interesserer briterne, for de er mindst lige så spændte på at se serien, der har berømte, danske skuespillere på rollelisten.

- Serien, som er den dyreste i dansk TV-historie, vil genforene mange kendte ansigter lige fra ”Borgens” statsminister, Sidse Babett Knudsen, til andre kendte skuespillere som Søren Malling og Pilou Asbæk, skriver The Independent.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden