Bubber vender tilbage til børnene på TV

Bubber.

Bubber.

Foto: Krestine Havemann.
Den populære TV-vært er tilbage, hvor det hele begyndte for 26 år siden: På børne-TV.

26 år efter sit gennembrud i ”Bubbers Badekar” på Kanal 2 er Bubber tilbage hos børnene. Denne gang på DR.

Til efteråret kan børn og deres familier nemlig møde Bubber i DR Ultras store show ”Ultra Galla”. Og til december leverer Bubber TV-julegodter på DR Ultra sammen med værten Sofie Linde.

- Det er altid sjovt og givende at vende tilbage til sine rødder. Den chance har jeg nu, og at få mulighed for at arbejde med de 7-12-årige er en gave, der kan være svær at åbne og beholde hos sig. Der er både begejstring og loyalitet i den aldersgruppe – hvis de gider. For børn er samtidig en kritisk målgruppe, og det gør dem utrolig interessante og udfordrende at arbejde med. Børn er umiddelbare og ægte. Og det betyder, at man skal stramme ballerne, gøre sig umage og levere det bedste man kan – ellers bliver man straffet på stedet. En bold har mindst seks sider, og hvis du ikke ser på alle siderne, når du kaster bolden op, så mister du både barnet og bolden, siger Bubber i en pressemeddelelse.

Bubber dukker op første gang til november, hvor han indtager landet sammen med DR Ultra. Det sker med ”Ultra Galla” – med undertitlen ”D’ nice at være nice”. Showet har fokus på trivsel og fællesskab og bliver understøttet af en landsdækkende skolekampagne. De øvrige medvirkende er værterne Jacob Riising, Sofie Linde og Joakim Ingversen.

Både gennem showet og skolekampagnen opfordrer DR Ultra børn og unge til at være åbne, inkluderende og drage omsorg overfor hinanden. ”Ultra Galla” kan opleves i alt ni gange i fire byer. To shows i Horsens, et show i Aalborg, to shows i Odense og fire shows i København.

Til december vil Bubber hver dag i december frem til juleaften levere julegodter fra hjertet sammen med Sofie Linde.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden