7. jan. 2023
Af Karina Didriksen

Caroline Wozniacki er nybagt mor: Funkler i sølvpailletter fra top til tå under Sport 2022

Caroline Wozniacki.
Caroline Wozniacki.
Foto: Lars Møller/DR
Den tidligere tennisspiller Caroline Wozniacki har fået sin værtsdebut på ”Sport 2022”, hvor hun ser forrygende ud i en glimtende pailletkjole.

Caroline Wozniacki bærer en drøm af en pailletkjole under DR-showet ”Sport 2022”, som sendes direkte fra Jyske Bank Boxen i Herning lørdag aften.

Den danske tennisstjerne har fået sin værtsdebut på prisuddelingen, hvor hun står på scenen sammen med de erfarne værter Tina Müller og Josefine Høgh.

Det er blot to en halv måned siden, at Caroline Wozniacki blev mor for anden gang. Hun fødte sønnen James den 24. oktober, og hun har i forvejen datteren Olivia på halvandet år.

Pailletter og høj slids

32-årige Caroline Wozniacki stråler på scenen i en ekstravagant gallakjole, som den danske designer Jesper Høvring står bag.

- Vi har smurt hende ind i sølvpailletter fra top til tå. Vi har sat nogle blå kanter på, som repræsenterer Josefines blå jakkesæt, mens pailletterne repræsenterer Tinas kjole, fortæller Jesper Høvring til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Det er en asymmetrisk kjole, og den har en smal facon med en høj slids foran.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-01-07/dr-0705345xx.jpg
Foto: Lars Møller/DR

Caroline kom med ønsker

Der ligger mange tanker bag den smukke kreation.

- Vi synes, at Carolines kjole skulle være et miks af de andre værter, Josefine Høgh og Tina Müller, forklarer Jesper Høvring og tilføjer:

- Caroline har selv haft nogle ønsker, og det har hendes stylist også. De har begge sendt nogle billeder til mig, og så har jeg tegnet kjolen ud fra det.

”Sport 2022” sendes direkte på DR1 lørdag den 7. januar kl. 21.00.

Læs mere om: