Tirsdag, 21. januar 2014 - af Lisbeth Grube

Carsten Bjørnlund fra Arvingerne i nyt familiedrama

Carsten Bjørnlund.
Carsten Bjørnlund.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
"Arvingerne"-skuespilleren Carsten Bjørnlund bliver nu også på teatret en del af en familie i opløsning.

I DR-succesen ”Arvingerne” kæmper Carsten Bjørnlund i rollen som Frederik indædt mod sin søskende for at få fingre i den fædrene gård. Nu havner skuespilleren i et nyt familiedrama - denne gang på de skrå brædder. Det sker i forestillingen ”Sparta!” på Teater V i Valby.

- Forestillingen er skrevet af dramatikeren Benjamin Kitter, og handler - sjovt nok - om en familie i opløsning. Det er jo et tema, der er evigt aktuelt. Men det er på en anden måde end i "Arvingerne". Forestillingen er farens historie, og jeg spiller et af børnene, siger Carsten Bjørnlund til AOK.

Bliver genkendt på gaden

40-årige Carsten Bjørnlund er indenfor de seneste år blevet et efterspurgt TV-navn. Skuespilleren slog for alvor sit navn fast i TV 2-serien "Rita" - en præstation han i år er nomineret til en Robert for. Og Carsten kan godt mærke, at han oftere bliver genkendt på gaden.

- Det er endnu svært at svare på, hvad "Arvingerne" har gjort. Men jeg mærkede især en stigning i opmærksomheden, da DR genudsendte julekalenderen "Pagten" i sidste måned. Der var det især børn, der begyndte at lægge mærke til mig, siger han til AOK.

”Sparta!” har premiere 23. februar. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden