25. jan. 2015
Af af Lisbeth Grube

Carsten Bjørnlund fra Arvingerne: Vil Jorden rundt i sejlskib

Carsten Bjørnlund drømmer om at rejse Jorden rundt i sejlskib. Men i første omgang flyver han til april til Mauritius og Madagaskar med sin familie.
Carsten Bjørnlund drømmer om at rejse Jorden rundt i sejlskib. Men i første omgang flyver han til april til Mauritius og Madagaskar med sin familie.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren Carsten Bjørnlund har aftalt med en ven, at de skal kloden rundt til søs.

Carsten Bjørnlund, som vi igen i aften, søndag, kan se som den indebrændte storebror Frederik i "Arvingerne" på DR1, har fuld smæk på karrieren. Den 41-årige skuespiller har dog en drøm, som rækker ud over scenekanten. Carsten er vild med vand og fortæller til magasinet Naturli, at han har et mål om en jordomsejling.

- Jeg kan godt lide at kigge på vand, men mest af alt kan jeg lide at være i det, og det skal helst være havet. Vi havde en sejlbåd, da jeg var var barn, og selv om jeg ikke kan huske det helt konkret, sidder det i mig. Jeg har aftalt med en ven, at vi skal sejle Jorden rundt på hans fars sejlskib. Det kan sagtens have lange udsigter, det skal ikke være i morgen, men det skal nok blive til noget en dag. I mellemtiden kan jeg tilegne mig de nødvendige certifikater og færdigheder, siger Carsten Bjørnlund til magasinet.

Inden drømmen kan søsættes, venter et andet eventyr for Bjørnlund. I morgen, mandag, har han premiere på "Koks i kulissen" på Det Kongelige Teater, og når han er færdig dér til april, rejser han med kæresten Christie Fals og deres tre sammenbragte børn til Mauritius og Madagaskar.
- Min lillebror flyttede med sin familie til Mauritius i juli, så det er en oplagt mulighed for både at besøge ham og få set en del af verden, som jeg aldrig har været i før, har Carsten Bjørnlund fortalt til Berlingske.

Læs mere om: