Carsten Bjørnlund med i DR’s julekalender

Carsten Bjørnlund, der spiller major Søgaard i "Forbrydelsen" på DR1.

Carsten Bjørnlund, der spiller major Søgaard i "Forbrydelsen" på DR1.

Foto: Tine Harden/DR
Carsten Bjørnlund kan lige nu opleves som major Søgaard i ’Forbrydelsen II’. Fra den 1. december dukker han op i DR1’s nye julekalender, ’Pagten’.

Lige nu kan vi følge Carsten Bjørnlund som major Søgaard i "Forbrydelsen", og fra den 1. december optræder han i DR1s nye julekalender "Pagten - et eventyr om fællesskab" og om at acceptere hinanden på trods af forskelligheder. I juledramaet optræder nisser og børn. Blandt børnene er hovedpersonen Malte, der går i 6. klasse og mobbes af klassens hårde drenge.

"Jeg synes, at det er godt, at man behandler emnet mobning seriøst," siger Carsten Bjørnlund, der spiller SSP-medarbejder på skolen, til BILLED-BLADET. Den dygtige skuespiller havde nok at se til under optagelserne, for han havde gang i flere projekter på én gang.

"Jeg optog 'Forbrydelsen" og "Pagten" på samme tid, men kun én dag kolliderede optagelserne, og jeg måtte indspille krimi-scener om formiddagen og 'Pagten' om eftermiddagen. Jeg er ellers ikke så glad for at medvirke i to serier på én gang, men de to ting er så forskellige. Og ja, jeg bliver hele tiden spurgt, om hvem der er morderen i "Forbrydelsen". Måske ved jeg det…" lyder det hemmelighedsfuldt fra Carsten.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden