Torsdag, 18. maj 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Casper Christensen i tårer på tv: Det er det mest absurde, jeg har oplevet

Casper Christensen. 
Casper Christensen.
Foto: DR
Torsdag aften medvirkede Casper Christensen i "I hjernen på stjernen", og det var på mange måder en vanvittig oplevelse for komikeren.

Sidste år kunne man opleve Josefine Høgh og Jan Hellesøe komme ind under huden på en række kendte danskere i ”I hjernen på stjernen”, og nu er duoen tilbage med sæson to.

Torsdag aften var der premiere på DR, og i det første program var det Casper Christensen, der var hovedperson.

Den 54-årige entertainer blev udsat for alverdens ting af Jan Hellesøe, som er ekspert i psykologisk manipulation, og særligt én af dem gjorde et enormt indtryk på Casper Christensen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som del af et eksperiment blev han bedt om at svare på, hvad der gjorde ham lykkelig for henholdsvis 50, 40, 30, 20 og 10 år siden, ligesom han også skulle tænke på, hvornår han senest var lykkelig. For hvert svar skulle han tænke på et tocifret tal og dernæst skrive det ind i sin lommeregner og trykke ’gange’.

Jan Hellesøe, Casper Christensen og Josefine Høgh
Foto: DR

Regnestykket gav til sidst resultatet 710.219.124. Det havde Jan Hellesøe – selvfølgelig – regnet ud på forhånd, så det enorme tal stod i den konvolut, som Casper Christensen havde fået i hånden allerede inden, eksperimentet begyndte.

Da tallet var afsløret, blev Casper Christensen bedt om at dele, hvornår han senest var lykkelig, og svaret var, at det var, da et familiemedlem kort forinden var blevet erklæret sygdomsfri efter et alvorligt sygdomsforløb.

Jan Hellesøe spørger dernæst, om man kan betragte personen som helbredt, og det giver Casper Christensen ham ret i, hvorefter Jan Hellesøe vender skiltet med tallet 710.219.124, så man kan se, at de tal på hovedet faktisk danner ordet ’helbredt’.

Casper Christensen og Jan Hellesøe
Foto: DR

Det tager fuldstændig pusten fra komikeren, der må tørre sine tårer bort.

- Det var voldsomt. Jeg har det supergodt, men er bare berørt over, at den hændelse betyder så meget… Hvordan det kan gennemskues eller forstås. Det er helt vildt. Det er det mest absurde, jeg har oplevet i upåvirket tilstand. Måske endda i påvirket tilstand. Wauw! Sagde Casper Christensen, der var meget taknemmelig og glad for at have været med i programmet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden