Onsdag, 2. maj 2012 - af af Thomas Flindt

Cecilie Hother skifter til DR

TV 2?s søde vejrvært Cecilie Hother designer smykker i sit hjem. Nu får SØNDAGs læsere chancen for at vinde nogle af hendes kreationer.
TV 2?s søde vejrvært Cecilie Hother designer smykker i sit hjem. Nu får SØNDAGs læsere chancen for at vinde nogle af hendes kreationer.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
DR opruster på vejrfronten med den karismatiske TV-vært Cecilie Hother

Cecilie Hother har i mange år indgået i "GO' morgen Danmark"s sendeflade, som den søde vejrvært, der giver seerne dagens nyeste vejrudsigter. Til sommer bliver man dog nød til at skifte kanal, hvis man stadig ønsker, at dagens vejr skal fortælles af "Vild med dans"-vinderen - Cecilie Hother skifter til Danmarks Radio.

- Jeg har haft nogle gode år på TV 2, men nu føles timingen rigtig til at prøve noget nyt. Det bliver både udfordrende og rigtig spændende for mig at prøve kræfter med en ny arbejdsplads og en ny måde at fortælle historier om vejret på, siger Cecilie Hother i en pressemeddelelse.

Hun kommer til at indgå i et nyt team, der skal producere det nye vejrmagasin "Sommervejret" på DR.

- Vejret er mere end kurver og kort. Vejret er også gode historier om mennesker og det vejr, vi lever i, og at kæde det sammen mestrer Cecilie Hother. Hun har en smittende fortælleglæde, man tydeligt mærker som seer, fortæller chefen for DR Vejret Per Bjerre.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden