Onsdag, 24. august 2016 — af af Liz Rørsig og Stine Ramlyng

Cecilie Nielsen fra DR's Guld i købstæderne: Hyggeligt med hund

Cecilie Nielsen
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Cecilie Nielsen fra DR-programmet Guld i Købstæderne er vild med sin hund, Skipper, som er hende og kærestens fælles projekt.

Hun har underoptagelser til de 10 programmer af Guld i købstæderne besøgt Køge, Horsens, Nykøbing Falster, Skive og Ribe og har kunnet dykke ned i historiefortællingen i de fem byer og ikke mindst nogle af danskernes egne kunstskatte.

Hjemme i lejligheden på Islands Brygge i København har hun dog sine helt egne skatte. Her bor hun nemlig med sin 35-årige kæreste Claus og sin etårige hund Skipper.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Min hund giver mig en flokfølelse

Netop Skipper er i centrum, da BILLED-BLADET møder den 29-årige kunstinteresserede TV-vært på en af favoritgåturene på Fælleden i København.

- Han er min og min kærestes fælles projekt og har givet os en flokfølelse. Jeg er vokset op med hund og synes, det er hyggeligt, men det kræver også, at der er struktur på hverdagen, forklarer Cecilie om sin etårige krydsning mellem en labrador og en springer spaniel.

Cecilie Nielsen
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET

Nye TV-projekter på vej

Når Cecilie Nielsens ferie er forbi, venter nye DR K-serier som 1000 års tro og også et nyt projekt om den berømte opdagelsesrejsende Vitus Berings danske makker Martin Spangsberg.

Og skulle det blive aktuelt med en ny omgang af Guld i købestænderne, ja, så stiller den sympatiske og dygtige vært meget gerne op igen.

Cecilie Nielsen
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden